Festőművész FESTŐMŰVÉSZ
TISZA-KALMÁR GYÖRGYFestőművész
Festőművész Festőművész Festőművész
Bevezető

Kedves Keresők!

Szeretném bemutatni Önöknek talán az utolsó polihisztort.
Itt él köztünk, csendben alkot egy kis faluban, távol a város zajától. Nincs körülötte hűhó, kiállításai is egyre ritkulnak.
Szokatlan életút az övé. Tanulmányait a festészettel kezdte, majd az ezotéria különböző ágaival folytatta. Többek között természetgyógyászatot is tanult. Tanulmányozta a filozófia, a vallások, valamint az ezotéria különböző ágait, és ezek összefüggéseit a magyar őstörténettel, a magyar ősvallással.
A festészet számára Istennel való kapcsolatot jelent. A kezdeti sikerek ellenére nem hajszolta az elismerést, sőt, hátat fordított neki, hiszen az alkotás öröme fontosabb számára.
Talán a csend, a nyugalom, vagy az elmélyülés a titka, vagy esetleg valami más, hogy alkotásai a lélek legmélyebb rejtelmeit is feltárják. A képeivel kiváltott gyógyulásokat talán mély hite, esetleg bizonyos felismerések, az összefüggések ismerete okozza?
Nem hirdeti ugyan, de leszármazottja azon mágusoknak, akik az emberiség őstudásának hordozói voltak. Képeivel képes kapcsolatot teremteni a felsőbb világokkal, és ez nagyban segíti a hozzá fordulók gyógyulását.
Bátran ajánlom Tisza-Kalmár György alkotásait bárkinek, aki úgy érzi, lelke felszabadítására van szüksége.

Magyar Judit
Festőművész
Előszó
Bevezető
Rólam
Önálló kiállítások
Önéletrajz
Jelmondat
Fénykép album
Tisza művészete
Festmények
A mag virága
Csakra képek
festomuvesz.tisza-kalmar.hu
balatongaleria.tisza-kalmar.hu
Famunkák
famuvek.tisza-kalmar.hu
faesztergalyos.tisza-kalmar.hu
Rajzok és grafikák
rajz.tisza-kalmar.hu
Természetgyógyász
csakrak.hu
egeszelet.tisza-kalmar.hu
Kapcsolat
Szerzői jog